Vel gjennomført futsal turnering

03.05.2024

Torsdag 25. April 2024 arrangerte Marienlyst festivalen sin aller første futsal turnering i Berskaughallen på Åssiden. Flere måneder med forberedelser med, og ikke minst et utrolig godt samarbeid med, Topp idrett på Drammen videregående skole og NFF Buskerud, hadde ført til at denne dagen var et faktum.

Cirka 09:30 begynte deltagerne å komme inn i hallen og kiosken kunne friste med kafe, brus, mellombarer, og nystekte vafler.

Det var til sammen 9 lag som hadde meldt seg på denne turnering, fra Drammen og nærliggende kommuner. Til sammen var det omtrent 100 mennesker som deltok som enten spiller, lagleder, heiagjeng eller bare ønsket å ta turen innom for en dag utenom den vanlige.

Det rapporteres om stor glede fra alle deltagere. Glede, mestring, tilhørighet, samhold var noen av tilbakemeldingene vi fikk denne dagen. Ikke minst en konkret tilbakemelding som var - xx ble skikkelig stolt og glad for dagen i dag, beste dagen på mange år.

Alle deltagerne fikk medalje. Det ble også delt ut premier til:

1.-4.plass

Turneringens beste mannlig og kvinnelig spiller.

Turneringens fairplay spiller og fairplay lag.

Vi i MF er utrolig stolte og ydmyk at så mange tok turen innom Berskaughallen denne dagen og at vi fikk dele denne dagen med alle deltagerne. 

Vi snakkes igjen på det neste arrangementet.